MacMaster

Alla priser är exklusive moms /

Skapa konto

Certifieringar

Här på MacMaster tycker vi att det är viktigt att vår kunskap finns dokumenterad. Därför har vi valt att certifiera oss i våra huvudsakliga arbetsområden.


Apple Certified Support Professional (ACSP) är den högsta certifieringen för att jobba med klienter. Här ingår allt från felsökning av operativsystem till installationer och optimeringar.


Apple Certified Technical Coordinator (ACTC) är certifieringen för Apples server programvara och alla det tjänster servern kan tillhandahålla. Vi har många års erfarenhet av att jobba i en IT-miljö där OS X servern är spindeln i nätet.


Google Apps Authorized SMB Reseller certifieringen ger oss möjligheten att sälja och installera en av världens bästa molntjänster. Google har vissa krav för att få denna certiefiering. Det huvudsakliga skälet till det är så att köpare kan vara helt säker på att får en kunnig leverantör. När du väljer oss som partner i din migrering till Google Apps, får du en leverantör som kan vara ett stöd åt längs hela bytesprocessen. Framförallt får du en svensk kontaktperson som du kan ringa när som helst och du slipper krångliga online support forum eller formulär. När hela migreringen är klar kan du alltid höra av dig om du behöver hjälp, vi kan när som helst gå in och administrera ditt konto om er utsedda Google Apps administratör har problem eller bara vill få en hjälp i starten. Det är den stora fördelen med att jobba med en svensk auktoriserad Google Apps återförsäljare.

Har du glömt ditt lösenord?

Skapa ett konto på sidan

Ett lösenord kommer att mailas till dig.


Har du glömt ditt lösenord?

Please enter your username or email address.You will receive a link to create a new password via email.