MacMaster

Alla priser är exklusive moms /

Skapa konto

Företaget

Företaget

MacMaster är ett IT-företag med fokus på support och försäljning av Apple produkter, molntjänster (t.ex. Google Apps för både Mac och PC) och nätverksdesign (trådbundet och Wi-Fi). Företaget startade sin konsultverksamhet 2010. År 2011 utökade vi vårt utbud med att även erbjuda försäljning av hårdvara. Vårt huvudkontor ligger i Västerås, men vi har även en hel del kunder i Stockholm. Vi riktar oss framförallt mot företag, men det är inget krav, vem som helst får köpa produkter och tjänster av oss.

All den hårdvara vi säljer är testad att fungera bra i en miljö med Mac datorer. Dock designar vi även nätverk för PC, så vi ser alltid till att den nätverkshårdvara och lagring vi säljer även passar i dessa miljöer.

Vår Ambition

Till skillnad från många andra IT-företag vill vi inte bara att kunden ska ha en okej fungerande dator. Den ska även vara optimerad och anpassad till kundens behov och dra nytta av all dagens teknik. Verktygen finns i många fall redan, vi ser bara till att dom nyttjas genom att komma med tips och råd samt att se över om det går att göra förbättringar.

Väljer ni oss som er IT-partner får ni inte bara någon att ringa om det är problem, ni får även någon som verkligen engagerar sig i ert företags IT-miljö och att den är anpassad till er verksamhet. På så vis kan ni ha fokus på er kärnverksamhet och hela tiden jobba så effektivt som möjligt.

Har du glömt ditt lösenord?

Skapa ett konto på sidan

Ett lösenord kommer att mailas till dig.


Har du glömt ditt lösenord?

Please enter your username or email address.You will receive a link to create a new password via email.