MacMaster

Alla priser är exklusive moms /

Skapa konto

Blogg

Google Drive är här!

Google Drive släpptes för ca 30 minuter sedan. Vi tror att Drive kommer att göra Google Apps ännu mer intressant för företag. Här får du alla fördelar med Google Apps paketet och styrkan av full synkronisering med alla dina enheter, vare sig du har en Mac, PC, iPhone, iPad eller Android.

Drive är en funktion som vi länge väntat på. Vi har inte hunnit testa det så mycket ännu (inte ens återförsäljare får förtur), men vi kan bara säga att det ser väldigt lovande ut

Har ditt företag inte tittat på Google Apps ännu, så kan vi verkligen rekommendera att göra det nu. Google har precis tagit ännu ett stort steg för att göra Google Apps till det perfekta verktyget för företag.

Kontakta oss gärna om ni vill se över hut Google Apps skulle kunna hjälpa er att bli ännu mer effektiva och bättre på samarbete inom ert företag. Vi hjälper gärna till att förbättra er organisation. Du kan även läsa mer om Google Drive här.

MacMaster Robin

Robin är ägare av MacMaster och jobbar som konsult och säljare. Här i bloggen samlar han alla de nyheter som han tycker är intressanta.

Läs fler artiklar

Kommentera

*

Har du glömt ditt lösenord?

Skapa ett konto på sidan

Ett lösenord kommer att mailas till dig.


Har du glömt ditt lösenord?

Please enter your username or email address.You will receive a link to create a new password via email.