MacMaster

Alla priser är exklusive moms /

Skapa konto

Google Workspace

Vår verksamhet har till stor del fokus på Apple produkter, men när det gäller våra moln- och backupjtänster är vi stolta att även kunna erbjuda för alla PC/Windows-användare.

Molnet är ett samlingsnamn för tjänster som lagrar och synkronisera information till en annan plats än själva datorn. Google Workspace är en sådan tjänst. Här kan du med stor fördel ha dokument, filer, adresser, kalendrar och ja till och med program, och på så sätt bli helt enhetsoberoende.

Vad är då fördelen med Google Workspace

  • Inget behov av en egen server eller det underhåll som då krävs
  • Beprövad tjänst som har 99,9 % online garanti. Störande avbrott är ett minne blott.
  • En tjänst som utvecklas och bara blir bättre och bättre med tiden
  • En säker infrastruktur utan några som helst krav att ni måste hålla det säkert
  • Möjlighet att dela kalendrar inom företaget
  • Möjlighet att dela och samarbeta i dokument inom och utanför företaget
  • Tillgång till alla dina mail, dokument, kalendrar, osv, var du än befinner dig
  • Full synkronisering med dagens smartphones (iPhone och Android)
  • Möjlighet till mängder med verktyg som kan förenkla och förbättra samarbetet inom företaget
  • Prisvärt. Det finns lösningar som hosted exchange och liknande. Ingen av dessa kan konkurrera med alla de funktioner du får och ändå så är Google Workspace billigare.

Vad kan man då göra i molnet?
Skriv i ett dokument eller lägg in ett möte i kalendern vare sig du sitter vid din dator en lånad dator eller till och med bara har tillgång till din telefon. Molnet ser till att alla enheter alltid är uppdaterade och att du har tillgång till dina filer, var du än är. Det bästa av allt är att det sköts helt i bakgrunden och användaren behöver aldrig oroa sig. De dokument eller kalendrar du sedan vill att dina kollegor ska ha tillgång till kan du med en enkel knapptryckning dela. Bara en sådan liten sak som att Google Drive autosparar alla dina dokument är ju helt underbart. Vi har alla en gång blivit av med ett dokument för att datorn kraschat. Nu är alltså det borta när du jobbar i Google Drives office applikationer. Inte heller kan en kollega råka jobba i en gammal version av ett dokuemnt. Versioner finns inte längre! Nu finns bara ett dokument och all historik finns kvar om man skulle behöva gå tillbaks till en tidigare version eller bara se vem som ändrat vad.

Kontakta oss gärna för att boka ett förutsättningslöst möte … vi kommer gärna ut och visar hur kraftfulla Google Workspace verktygen är.

Har du glömt ditt lösenord?

Skapa ett konto på sidan

Ett lösenord kommer att mailas till dig.


Har du glömt ditt lösenord?

Please enter your username or email address.You will receive a link to create a new password via email.