MacMaster

Alla priser är exklusive moms /

Skapa konto

Blogg

MacMaster blir den första certifierade agenten för Code42 (CrashPlan PROe & SharePlan) i Sverige

MacMaster är stolta att få presentera oss som den första certifierade agenten för Code42 och CrashPlan PROe i Sverige. Tidigare har man endast kunna använda CrashPlan PROe plattformen genom återförsäljare, det är först nu ett svenskt företag blir en certifierad agent.

I och med att vi blir den första direkta agenten för Code42 är vi stolta att även få presentera vår nya tjänst CopyCloud Backup. En tjänst som vi tagit fram för att underlätta offsite och onsite backup för våra kunder och företag i allmänhet. CopyCloud Backup använder CrashPlan PROe plattformen som är en mycket omtyckt och beprövad platform. Genom att teckna CopyCloud Backup får man tillgång till både backup lokalt och backup till molnet. All backup till molnet går till vår datahall i Västerås. En till backup destination kan sedan installeras på företaget, på befintligt om möjligt alternativt på ny hårdvara som tas fram i samarbete med MacMaster. Självklart kan man även nöja sig med att bara köra backup till molnet (i detta fall vår datahall), men för ett hundraprocentigt skydd rekommenderas alltid två destinationer.

CopyCloud Backup kan tecknas oberoende av vilket operativsystem du har. Mac OS X, Windows eller Linux, alla dessa system stöds. För mer info, gå till vår CopyCloud Backup sida.

MacMaster Robin

Robin är ägare av MacMaster och jobbar som konsult och säljare. Här i bloggen samlar han alla de nyheter som han tycker är intressanta.

Läs fler artiklar

Kommentera

*

Har du glömt ditt lösenord?

Skapa ett konto på sidan

Ett lösenord kommer att mailas till dig.


Har du glömt ditt lösenord?

Please enter your username or email address.You will receive a link to create a new password via email.