MacMaster

Alla priser är exklusive moms /

Skapa konto

Blogg

Nu har Google Apps stöd för CardDAV

Googles kontakter har länge gått att synkronisera med din Mac. Nu har det blivit ännu bättre! Tidigare så fick man använda Apples specialbyggda synk för att synkronisera sina kontakter i adressboken. Nu har Google valt att aktivera så att man även kan använda den öppna standarden CardDAV.

Detta innebär fler fördelar.
Det bli mer stabilt då CardDAV även används av OS X servers adressboksserver, där Apple naturligtvis lagt ner massor med tid för att allt ska vara 100% perfekt. Sedan kan man ha flera Google Apps kontakter konton i sin adressbok utan att för den delen behöva synkronisera sina lokala kontakter. Du får alltså en egen katalog för dina Google Apps kontakter… mycket bra! För de som t.ex. vill köra en OS X server för en delad adressbok, kan alltså använda den till sina gemensamma kontakter och sedan ha sin egen adressbok synkroniserad med Google Apps.

PS. Ni som inte har tittat på Google Apps rekommenderar vi naturligtvis att ni genast kontaktar oss för en demo. Vi kommer naturligtvis ut helt kostnadsfritt! Även Windows användare kan köra Google Apps…

MacMaster Robin

Robin är ägare av MacMaster och jobbar som konsult och säljare. Här i bloggen samlar han alla de nyheter som han tycker är intressanta.

Läs fler artiklar

Kommentera

*

Har du glömt ditt lösenord?

Skapa ett konto på sidan

Ett lösenord kommer att mailas till dig.


Har du glömt ditt lösenord?

Please enter your username or email address.You will receive a link to create a new password via email.