MacMaster

Alla priser är exklusive moms /

Skapa konto

Blogg

Problem med dubletter i Kontakter, adressboken i Mac OS X

Vi hjälper många av våra kunder att migrera sin information från diverse system till Google Apps. En sak som alltid kan vara lite krånglig är när kunden haft några kontakter lokalt, några på en Exchange server, några i iCloud osv. Det händer ofta att det blir dubletter i adressboken. Vi vet hur otroligt tidsödande det kan vara att sitta och rensa och samanfoga alla dessa dubletter, eller ännu värre, att ha dom kvar och vara tvungen att leta reda på just den dubletten som innehåller det du letade efter.

Därför har vi testat lite olika lösningar för att hitta ett sätt som är smidigt och ger ett bra resultat. Efter lite olika tester blev det en programvara som man faktiskt enkelt kan köpa via App Store. Contacts Cleaner heter det och det är en gudagåva till en rörig adressbok. Här kan du enkelt sammanfoga tusentals adresser och få en snygg städad adressbok. Har du en rörig adressbok så går det numera enkelt att lösa. Det är lite inställningar man behöver göra för att det verkligen ska bli så bra som möjligt, känner du att du inte vill göra det själv så får du gärna höra av dig till oss så kommer vi ut och hjälper dig.

Klicka nedan för att köpa Contacts Cleaner i App Store
Contacts Cleaner - Spanning Sync, Inc.

MacMaster Robin

Robin är ägare av MacMaster och jobbar som konsult och säljare. Här i bloggen samlar han alla de nyheter som han tycker är intressanta.

Läs fler artiklar

Kommentera

*

Har du glömt ditt lösenord?

Skapa ett konto på sidan

Ett lösenord kommer att mailas till dig.


Har du glömt ditt lösenord?

Please enter your username or email address.You will receive a link to create a new password via email.